Počinje jesenji ciklus radionica. Prijavite se!

Shodno potpisanom Protokolu između Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale za grad Beograd (NSZ) i Udruženja „ŽENE NA PREKRETNICI“ (UŽNP) nastavljena je saradnja u oblasti osnaživanja i osposobljavanja žena koje su ostale bez posla.

Tim povodom,15. avgusta o.g. je održan  sastanak  sa gospođom Dušicom Lukić, načelnicom Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju i planiranju karijere Filijale za grad Beograd NSZ i Tanjom Bjelobrk, savetnikom za zapošljavanje NSZ. Na sastanku je dogovoren zajednički rad na organizaciji  dva ciklusa radionica u periodu  septembar/oktobar i novembar/decembar.

Prvi ciklus obuka, za prvu grupu, počinje u utorak, 6. septembra o.g. sa početkom u 17:00 sati, a za drugu grupu u četvrtak, 8. septembra o.g sa početkom u 11:00 sati. Radionice se održavaju u Kući ljudskih prava, Kneza Miloša 4, u Beogradu.

Početak drugog ciklusa je predvidjen za novembar ove godine.

Svaki ciklus traje dva meseca.

Odabir i selekciju ciljne grupe polaznica obaviće NSZ,  a na osnovu raspoloživih podataka u informacionom sistemu i razgovora koje će obaviti savetnici.

Na osnovu dostavljenih podataka UŽNP obaviće dodatne razgovore sa zainteresovanim polaznicama i formirati grupe, informišući ih o rasporedu i sadržaju radionica. Detaljni opis radionica možete pročitati ovde.

Pored radionica, koje vode iskusni predavači, poznati i priznati stručnjaci u svojoj oblasti, organizovace se i posebna savetovališta. Novinu predstavljaju Finansijsko i Preduzetničko  savetovalište, pored Pravnog i Psihološkog koja rade već duži vremenski period.

Svoju prijavu  za učešće na radionicama  možete izvršiti  i  popunjavanjem Upitnika.