“DA LI SMO POSTIGLE CILJ?”

Završen “Program 16 radionica +”

Radionicom “Da li smo postigle cilj?”, koja je održana u utorak 6. juna, završen je prvi ovogodišnji ciklus edukativnog “Programa 16 radionica +”,  započet u februaru 2017. godine. Program je dobio vrlo visoke ocene od strane polaznica, a izražena je želja da se nastavi i dalje razvija.

Od ponudjenih ocena od 1 – 5, polaznice su ocenile ukupan program prosečnom ocenom od 4.70, a koja uključuje ocenjivanje četiri elementa – odabir tema, predavače, metodu prezentacije i korisnost, odnosno primenljivost. Najbolje komentare i pohvale dobile su radionice na temu komunikacije, psihološke podrške i preduzetništva. Medju mnogobrojnim korisnim predlozima, o tome kako poboljšati program i rad Udruženja, polaznice su navele potrebu za individualnim pristupom,  više obuka o marketingu, za učenjem iz neuspeha, podjednako kao i iz uspeha, kao  i intenzivnijom razmenom znanja i veština medju samima polaznicama. Bili su takodje izneti i predlozi, da se krene sa lobiranjem kod nadležnih intitucija u cilju poboljšanja položaja žena na radu i tržištu rada.

Kao osnovu za analizu rada u poslednja četiri meseca, Udruženje je koristilo podatke iz evaluacionih obrazaca koji polaznice popunjavaju nakon svake  radionice. Prezentaciju i evaluaciju radionica možete preuzeti ovde.

0 komentara

Ostavite komentar

Želite da se uključite u diskusiju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *