Završen prvi ciklus obuka u Kragujevcu, Nišu, Čačku i Aleksandrovcu

Krajem decembra 2019. godine završen je prvi ciklus obuka u Kragujevcu, Nišu, Čačaku i Aleksandrovcu, koji se sastojao od osam radionica u svakom gradu i u kojima je učestvovalo 99 polaznica.

Radionice su deo projekta „Druga šansa za žene koje imaju 45+ godina u Srbiji“, koji je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji u okviru projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti”, koji finansira Evropska unija.
Projekat u gradovima realizovali su partneri Udruženja: Snežana Milisavljević, Udruženje “Putokaz Kragujevac” iz Kragujevca; Ljiljana Petrović, Udruženje “Laris” iz Čačka; Biljana Petrović, Udruženje samohranih roditelja “Miona” iz Aleksandrovca i Dejan Milošević, Centar za razvoj građanskog društva ”Protecta” iz Niša.
Predavači iz gradova u kojima su se održavale radionice, stručnjaci iz različitih oblasti, prenosili su svoja znanja i iskustva iz oblasti komunikacija, preduzetništva, zapošljavanja i društvenih mreža, uz spremnost za nastavak saradnje i davanje podrške u smislu ekonomskog angažovanja učesnica.

Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UNWomen) u okviru projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti” koji finansira Evropska unija

0 komentara

Ostavite komentar

Želite da se uključite u diskusiju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *