Udruženje „Žene na prekretnici“ otkazuje planirani nastavak drugog ciklusa edukativnih radionica koji je trebalo da počne: u Kragujevcu, 27. marta; u Nišu, 23. marta; u Čačku, 23. marta i u Aleksandrovcu, 26. marta 2020. god.
Udruženje nastavlja da prati razvoj situacije i u skladu sa tim planira nove termine održavanja edukativnih programa, uz razmatranje mogućnosti da se neke aktivnosti sprovedu putem interneta. Pokušavamo da se na najbolji i najprihvatljiviji način prilagodimo novonastaloj situaciji i nastavimo sa aktivnostima tako da ničija bezbednost i zdravlje ne budu ugroženi.

Informacije o projektu “Druga šansa za žene koje imaju 45+ godina u Srbiji” i nastavku aktivnosti u realizaciji projekta možete pratiti na sajtu Udruženja Žene na prekretnici kao i kod naših koordinatora u Kragujevcu, Nišu, Čačku i Aleksandrovcu.
Svim našim članicama, partnerima, predavačima, kolegama i polaznicama edukativnih program, želimo svu sreću i dobro zdravlje sa molbom da se pridržavaju preporuka lekara i mera koje su uvode.