Skup posvećen ekonomskom jačanju žena 45+.Vidimo se u opštini Čukarica!

U saradnji  Gradske opštine Čukarica i Udruženja ”Žene na prekretnici”  biće ogranizovan skup na temu: „Ekonomsko jačanje žena 45 plus“ u četvrtak, 15. decembra 2016. godine u sali Opštine, na prvom spratu, sa početkom  u 12:00 sati.

Učesnicima će se obratiti i otvoriti skup: gospodin Zoran Adamović, član Opštinskog veća i gospođa Mima Perišić, predsednica Upravnog odbora Udruženja „Žene na prekretnici“.

Navedenim skupom, po prvi put, započinje saradnja Udruženja ”Žene na prekretnici” sa lokalnom samoupravom. Gradska opština Čukarica je prepoznala interes i potrebu da se veća pažnja posveti upravo ženskom preduzetništvu i samozapošljavanju. To je istovremeno i prilika da se na teritoriji Opštine pokrene inicijativa otvaranja prvog Kluba i to ne samo za žene koje su ostale bez posla, već i za preduzetnice koje će im pružati podršku kroz aktivno angažovanje i  mentorski rad, kao i za sve ostale koji su spremni da svoja znanja i veštine prenesu drugima.

Kako se preduzetništvo pokazalo kao jedna od najboljih opcija ekonomskog jačanja, na skupu će se predstaviti uspešne preduzetnice, članice Udruženja poslovnih žena Srbije:

  • Tatjana Jevđovic, Beauty Imagini d.o.o.
  • Tatjana A. Dragojevic, Meteor – Consalting d.o.o.
  • Svetlana Vučković, Agencija NANA S.V.

koje će izneti svoja iskustva u pokretanju i razvoju sopstvenog posla.

Verujemo da je tema atraktivna i da ćemo imati veliki broj posetilaca. Pored naših prijatelja i saradnika, očekujemo dolazak učesnica dosadašnjih edukativnih programa za koje verujemo da će izložiti svoja iskustva, ali i buduće polaznice koje bi se bliže i potpunije upoznale sa našim programima.