Od februara 2020. godine planiramo da organizujemo druženja naših članica na kojima će se predstaviti firme, udruženja i pojedinci sa temama i aktivnostima koje mogu biti od koristi u tragaju za novim poslom i/ili zanimanjiem. Ovo su neki sa kojima ćemo se najpre upoznati:

      Centar za obrazovanje i kulturu “Božidarac“,  javna ustanova osnovana od strane Gradske opštine Vračar sa ciljem da kroz različite kurseve i seminare osposobljava lica za tražena zanimanja na tržištu rada ali i da doprinese promovisanju koncepta celoživotnog učenja.

       Zemlja Hobija je novoformiran koncept osmišljen da na nivou cele Srbije pomogne ljudima da unesu posao ili dodatnu zaradu u svoj dom ili udruženje. Oni će prikazati kako lakše i brže možete brendirati bilo kakav proizvod da biste povećali vidljivost vašeg udruženja i svest ljudi o njegovim aktivnostima. Takođe, pokazaće kako možete ukrašavati majice, torbe, rokovnike, tegle, raditi bilo kakve nalepnice, pozivnice od kuće u par trenutaka.

       Udruženje Osmeh i Sofija je osnovano radi  oživljavanja, oporavka i razvoja starih i umetničkih zanata, tj. domaće radinosti, radi očuvanja tradicije, prirodne i kulturne baštine, razvoja turizma i za sprečavanje uništavanja prirodnih i kulturnih dobara. Njihove prostorije se  nalaze u TC Milenijum u Knez Mihailovoj u Beogradu, u lokalu br. 65, u kome  svakodnevno (osim nedelje) dežuraju aktivne članice Udruženja.

UniCredit Banka- Sociaal Impact Banking je program finansijske edukacije i inkluzije ugroženih kategorija stanovništva. Banka će u okviru ovog projekta pružati  finansijsku podršku kompanijama i poslodavcima u cilju zapošljavanja pripadnika ranjivih grupa, uklučujući i žene 45+.

Homeopatija –  metoda diagnostike i lečenja. Upoznavanje sa postojećim kursevima koji su namenjeni homeopatama početnicima koji  žele da steknu znanja iz praktične homeopatije.