Novi ciklus radionica ”Žena na prekretnici” 14. februara

Udruženje “Žene na prekretnici” sa zadovoljstvom obaveštava potencijalne polaznice da Program 16 radionica plus započinje sa realizacijom 14. februara 2017. godine (utorak) sa početkom u 17:00 sati, u ulici Kneza Miloša br 4, u Beogradu.

Program se sastoji od 16 radionica, teme su interesantne i relevantne, namenjene nezaposlenim ženama starosti 45 plus, koje žele da se ekonomski i društveno angažuju, bilo kroz samozapošljavanje ili pronalaženje novog posla. Udruženje ne obezbeđuje posao, ali radom kroz radionice i uz psihološku podršku, pruza stručnu pomoć u podsticanju karijere, upravljanju sopstvenim životom, prepoznavanju osobina preduzetnica, započinjanju sopstvenog posla i načinima obezbeđivanja finansijskih sredstava, uz komunikaciju, motivaciju, kao i druge teme navedene u Programu za koje verujemo da će vam biti od koristi.

Radionice su potpuno besplatne. Od vas očekujemo da nam potvrdite zainteresovanost isključivo preko našeg mejla  info@zenenaprekretnici.org i da redovno dolazite. Smatramo da redovno praćenje i učestvovanje u Programu i psihološku podršku koju planiramo da vam ponudimo, daje najbolje rezultate. Na vama je samo da izdvojite vreme, dođete i priključite nam se u zajedničkom radu – kako bismo postigli što bolje rezultate!!! Hvala vam na tome!!!