Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

14. Zapošljavanje: “Iz ugla poslodavca”

24 маја, 2017

Predstavnici poslodavaca i specijalizovanih firmi koje poslodavcima pomažu u traženju kadrova izložiće svoja iskustva i koje kriterijume koriste u selekciji pravog kandidata.

BESPLATNI E-KURSEVI

Predavač, gospođa Radmila Marić, dostavila je nekoliko internet adresa besplatnih e-škola. Svoje dosadašnje znanje i veštine možete usavršiti, dopuniti, pojačati, besplatno, putem Interneta od svoje kuće, bez ikakvih dodatnih troškova. Danas se ni privatan život, a naročito poslovanje ne mogu zamisliti bez korišćenja IKT tehnologija. Stoga je veći deo ovih kurseva i namenjen obrazovanju i usavršavanju u tom domenu. Kursevi se odnose i na biznis i finansije, kao i finansijska tržišta. Veštine prezentiranja su takođe obuhvaćene nekim od ovih kurseva.

 

Predavač

Radmila Marić

HR menadžer, Kuehne + Nagel

Radmila Marić, diplomirani pravnik, veći deo svog radnog iskustva ostvarila je kao HR menadžer. Radila je u Niškoj banci a.d. Niš, OTP Banci Srbija a.d. Novi Sad, u JTI (Japan Tobacco International), a sada je HR menadžer u firmi Kuehne + Nagel.

Kao HR menadžer, osim zapošljavanja, organizovanja i vođenja treninga, bavi se i razvojem, nagrađivanjem i drugim beneficijama zaposlenih, usklađenošću sa zakonima i propisima, kao i internim propisima firme, planiranjem i svim drugim aspektima radnih odnosa.

Član je Global SSC HR Exchange Board i Regional HR Community.

Details

Date:
24 маја, 2017
Event Category:

Organizer

Udruženje „Žene na prekretnici“
Phone:
062 366793
Email:
info@zenenaprekretnici.org
Website:
www.zenenaprekretnici.org