Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10. Preduzetništvo: “Šta treba znati kada se počinje sopstveni biznis”

25 априла, 2017

Kako se motivisati za započinjanje sopstvenog posla;  kako napisati biznis plan; kako registrovati i  voditi firmu; šta je potrebno znati o marketingu, knjigovodstvu, finansijama i porezima.

Materijal

Motivacija za svoj posao

Oporezivanje radnje

Osnivanje radnje

BIZNIS PLAN

Porodični menadžment

Predavač

 

Snežana Nikolić

Konsultant i trener

Snežana Nikolić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Od prvog posla referenta, brzo postaje glavni projektant u računskom centru, a potom i direktor finansija u osiguranju. Nastavlja sa poslovima internog revizora, ovlašćenog internog revizora i postaje direktor interne revizije. Nekoliko godina je konsultant u Agenciji za regionalni razvoj malih i srednjih preduzeća, a u Nacionalnoj korporaciji za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) radi kao ovlašćeni interni revizor.

Pored konsultantskih usluga, držala je obuke na teme preduzetništva. Pohađala je obuku pod okriljem EU i angažovana je kao trener u okviru projekta „Nefinansijska podrška sektoru MSP u Srbiji“. Predavač je Udruženja internih revizora i Univerziteta Singidunum. Licencirani je interni revizor, ovlašćeni računovođa, ovlašćeni posrednik i zastupnik za sve vrste osiguranja, kao i ovlašćeni posrednik za informisanje o dobrovoljnim penzionim fondovima. Član je Komore ovlašćenih revizora Srbije, Udruženja Internih revizora Srbije i Saveza računovođa i revizora Srbije.

 

 

Details

Date:
25 априла, 2017
Event Category:

Organizer

Udruženje „Žene na prekretnici“
Phone:
062 366793
Email:
info@zenenaprekretnici.org
Website:
www.zenenaprekretnici.org