Ukoliko polaznice strandardnog paketa obuka izraze interesovanje, možemo da organizujemo i  radionice iz oblasti finansija, bankarstva, fondova, berzanskog  poslovanja, finansiranja sopstvenog budžeta, kao i izrade biznis plana. Predavači su predstavnici industrije, istaknuti i priznati stručnjaci u svojim oblastima.

Za one polaznice koje razmišlaju o uplovljavanju preduzetničke vode, preporučujemo:

Preduzetništvo

Teme: Zašto je kreativnost važna u preduzetništvu? Kako biti ispred konkurencije? Invencija ili Inovacija? Kako do ideje za moj biznis? Šta moj vebsajt treba da sadrži i kako da ga promovišem?

Radionicu vodi: Tijana Sekulić, CMC konsultant, trener, preduzetnica, vlasnica agencije AT CONSULTING

Korišćenje drušvenih mreža i interneta

Teme: Kako internet može da vam pomogne u promociji? Korišćenje društvenih mreža u promotivne svrhe

Radionicu vodi: Tijana Sekulić, CMC konsultant, trener, preduzetnica, vlasnica agencije AT CONSULTING (i saradnice UZNP)


Sekcije/Mentorstvo

Za polaznice koje imaju ideje i zainteresovane su da pokrenu sopstveni posao, predviđena je  pomoć/podrška kroz mentorstvo, usmerenje. Smatramo da je to  značajan i koristan segment, koji može pokrenuti polaznice i koji relativno brzo može da donese pozitivne efekte.

Takođe, i same polaznice iskazuju interesovanje da organizuju sekcije različitog sadržaja – npr. grafologije, crtanja, dekupaža, zdrave ishrane, fotografije, shodno  željama i interesovanju grupe.