Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Obuka za nezaposlene žene starosti 45+ u Nišu

“Preduzetništvo i drugi vidovi alternativnog zapošljavanja kao način ekonomskog osnaživanja žena koje su ostale bez posla starosti 45+” tema je radionice koja će biti održana u u Oficirskom domu, mala sala, ulica Orlovića Pavla 28a, u četvrtak, 11. aprila o.g. od 10:00 do 14:00 sati.

Radionica je besplatna, namenjena nezaposlenim ženama kojima je potrebna priprema za pronalaženje novog posla i/ili ženama koje planiraju pokretanje sopstvenog posla, u cilju pružanja informacija i veština potrebnih za prevazilažeje poteškoća, pokretanje preduzetništva i eventualno udruživanje.

Teme prve od planiranih pet radionica su: uvod u komunikaciju; kako otkriti sopstvene preduzetničke veštine; kako krenuti od ideje do pokretanja sopstvenog posla.

Tokom sledeće četiri radionice, korak po korak, svim zainteresovnim polaznicama biće pružene kompletne informacije o načinu pokretanja sopstvenog posla, mogućnostima obezbeđivanja novčanih sredstava, ali i podrškama i pomoći u traženju posla, kao i mogućim oblicima udruživanja.  Edukativni program ekonomskog i društvenog osnaživanja žena ostvaruje se kroz seriju radionica i savetovališta.

U radu prve radionice učestvovaće:  Mima Perišić i Svetlana Cerović, iz Udruženja „Žene na prekretnici“ i Lela Saković, konsultant za komunikaciju, osnivač edukativnog centra “Poslovna komunikacija – može i bez stresa”. Takođe, predstaviće se i ženska udruženja iz Niša.

Udruženje „Žene na prekretnici“ do sada je organizovalo preko 117 radionica kroz 9 edukativnih ciklusa, kao i preko 46 grupnih i 173 individualnih savetovališta, pravnih, psiholoških, finansijskih i preduzetničkih za preko 500 polaznica iz Beograda.

Zainteresovane mogu da se prijave mail-om:  info@zenenaprekretnici.org

Broj polaznica je ograničen, prijave se primaju do popune broja zainteresovanih.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.