Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Od februara 2020. godine planiramo da organizujemo druženja naših članica na kojima će se predstaviti firme, udruženja i pojedinci sa temama i aktivnostima koje mogu biti od koristi u tragaju za novim poslom i/ili zanimanjiem. Ovo su neki sa kojima ćemo se najpre upoznati:

      Centar za obrazovanje i kulturu “Božidarac“,  javna ustanova osnovana od strane Gradske opštine Vračar sa ciljem da kroz različite kurseve i seminare osposobljava lica za tražena zanimanja na tržištu rada ali i da doprinese promovisanju koncepta celoživotnog učenja.

       Zemlja Hobija je novoformiran koncept osmišljen da na nivou cele Srbije pomogne ljudima da unesu posao ili dodatnu zaradu u svoj dom ili udruženje. Oni će prikazati kako lakše i brže možete brendirati bilo kakav proizvod da biste povećali vidljivost vašeg udruženja i svest ljudi o njegovim aktivnostima. Takođe, pokazaće kako možete ukrašavati majice, torbe, rokovnike, tegle, raditi bilo kakve nalepnice, pozivnice od kuće u par trenutaka.

       Udruženje Osmeh i Sofija je osnovano radi  oživljavanja, oporavka i razvoja starih i umetničkih zanata, tj. domaće radinosti, radi očuvanja tradicije, prirodne i kulturne baštine, razvoja turizma i za sprečavanje uništavanja prirodnih i kulturnih dobara. Njihove prostorije se  nalaze u TC Milenijum u Knez Mihailovoj u Beogradu, u lokalu br. 65, u kome  svakodnevno (osim nedelje) dežuraju aktivne članice Udruženja.

UniCredit Banka- Sociaal Impact Banking je program finansijske edukacije i inkluzije ugroženih kategorija stanovništva. Banka će u okviru ovog projekta pružati  finansijsku podršku kompanijama i poslodavcima u cilju zapošljavanja pripadnika ranjivih grupa, uklučujući i žene 45+.

Homeopatija –  metoda diagnostike i lečenja. Upoznavanje sa postojećim kursevima koji su namenjeni homeopatama početnicima koji  žele da steknu znanja iz praktične homeopatije. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.